Drahé kovy dále ztrácí, Bitcoin se drží nad $15,000

Drahé kovy dále ztrácí, Bitcoin se drží nad $15,000

⚡ KITCO.com ⚡

Přehled zpráv 05.12. – 11.12.2017

Zlato, stříbro, platina, Bitcoiny.
Drahé kovy dále ztrácí, Bitcoin se drží nad $15,000

Zlato

Bývalý republikánský kongresman Ron Paul řekl, že byl „překvapen“, když si většina jeho oddaných následovníků vybrala bitcoin místo zlata jako svou investiční volbu. Na začátku tohoto týdne se Paul, zástupce firmy Goldco, pustil do Twitteru, aby se zeptal svých followerů, jak by investovali dar 10 000 dolarů, ale s tímto háčkem: „Musíte držet dar v podobě, kterou si zvolíte, a nemůžete se jej dotknout po dobu 10 let,“ řekl Paul ve svém tweetu v úterý. Byly poskytnuty čtyři možnosti: americký dolar, zlato, americké desetileté státní dluhopisy a bitcoin. Jejich odpověď? Bitcoin – 54% respondentů zvolilo kryptoměnu před zlatem, které volilo 36%.
Celý článek: KITCO.COM

Wall Street očekává, že v příštím týdnu klesnou ceny zlata klesne ještě více, zatímco Main Street je téměř rovnoměrně rozdělena mezi býky a medvědy, podle průzkumu týdeníku News Kitco.
Celý článek: KITCO.COM

Zlato končí svůj nejhorší týden od července t.r., protože investoři očekávají oživení amerického dolaru před velkým týdnem setkání centrálních bank. Analytici dodávají, že v současném prostředí jsou ceny zlata v krátkodobém horizontu ohroženy nižšími cenami. Zlato klesalo po dobu tří po sobě jdoucích týdnů. Stříbro celkově kleslo v posledních třech týdnech o více než 9%, protože ceny se také pohybovaly v blízkosti pětiměsíčního minima.
Celý článek: KITCO.COM

Ceny zlata jsou nižší, kvůli mírným prodejním tlakům poté, co ekonomika USA zaznamenala v prosinci solidní růst zaměstnanosti.
Celý článek: KITCO.COM

 

Stříbro

Stříbro se nadále potýká s nízkými cenami a pokračuje v testování nejnižších hodnot. Je stříbro trestáno více Bitcoiny nebo zlatem? Je-li ekonomický růst tak dobrý, kde je průmyslová poptávka po stříbrném kovu?
Celý článek: KITCO.COM

Navzdory zdravé průmyslové poptávce mohou investoři očekávat, že stříbro bude i nadále podhodnoceno oproti zlatu, podle analytika komodit.
Celý článek: KITCO.COM

 

Platina

Platinová ztráta na palladium dosáhla nejvyšší úrovně od čtvrtka 2001 ve čtvrtek, protože cena palladia vzrostla díky rostoucí poptávkce po vozidlech a pokračujícímu nedostatku dodávek. Cena platiny dosáhla hodnoty $887,50 za unci, což je za největší týdenní ztráta za posledních devět měsíců.
Celý článek: KITCO.COM

 

Bitcoiny

Zatímco Bitcoin pokračuje v omračování trhů novými rekordními maximy, přičemž ceny se nyní obchodují nad 15 000 USD. Jim Cramer z CNBC označil populární digitální měnu za „peníze ze hry monpoly“. Investování do kryptoměn je jako hraní hazardních her, řekl Cramer pro CNBC Mad Money a dále řekl, že by bylo lepší, kdyby lidé šli do Vegas.
Celý článek: KITCO.COM

Zahájení futures s Bitcoiny by mohlo znamenat určitý krátkodobý výprodej kryptoměny, který zase povede k poptávce po bezpečném zlatu, říká Phil Flynn, senior market analytik společnosti Price Futures Group.
Celý článek: KITCO.COM

 

Denisa Falta
Přehled zpráv www.KITCO.cz

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd6 Hvězd7 Hvězd8 Hvězd9 Hvězd10 Hvězd (Zatím nehodnoceno.)
Loading...

Komentáře